Veneet

VENEET JA VESILIIKENNE – EDULLISEMMAT MAILIT

OHJELMA RÄÄTÄLÖIDÄÄN TOIVEIDEN JA KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUKAAN

(Emme käytä valmiita ohjelmapaketteja)

Moottoriteknisesti, sekä moottorinohjauksen osalta veneet eivät juuri poikkea muista vastaavista maalla käytössä olevista matalakierroksisista diesel-moottoreista.

Veneiden voimansiirto vaihteistoineen ja potkureineen, sekä monien muiden rakenteellisten seikkojen huomioonotto on elintärkeää onnistuneelle ohjelmointityölle. Veneiden moottoreiden komponenteissa on hyvin usein eroja eri konemallien välillä.Näistä syistä johtuen moottorin säätöjen hienosäätö kulutusta ja vääntömomenttia silmällä pitäen on mahdotonta suorittaa ilman pitkäaikaista kokemusta nimenomaan veneiden maailmasta.

OHJELMOINTI HARRASTEVENEISTÄ USEAMMAN MOOTTORIN JAHTEIHIN

Ohjelman asennus voidaan suorittaa perinteisesti juottamalla, BDM-laitteilla (Bosch, Caterpillar, Delphi, Siemens, Sisudiesel) tai OBD-huoltoportin kautta. Ohjelmaperheemme kattaa monentyyppisiä moottoreita pienistä harrasteveneistä aina useamman moottorin jahteihin.

Potkuri ja vetolaite-asioissa luotamme merkkikohtaisiin pitkänlinjan ammattilaisiin. Meillä on pitkä kokemus myös ammattikäytössä olevien veneiden taloudellisuuden parantamisesta. Esim. MIL-spec, palokunnat, lossit jne.

Esim. Caterpillar, Cummins, Sisudiesel, VM-Motori, Volvo Penta.

HINNASTO

VENEET:

  • 1-moottoriset alkaen: 1000€ ALV 0%
  • 2-moottoriset alkaen: 2000€ ALV 0%
  • 3-moottoriset alkaen: 3000€ ALV 0%
Hinnat sisältävät asennuksen täydellisenä paikan päällä. Varattava asennusaika 8h / moottori. Kaikki moottorisynkronoinnin toiminnot kalibroidaan ja diagnostiikkatoiminnot toimivat normaalisti säätötyön jälkeen.

MAKSU- JA TOIMITUSEHDOT

Yksityiset: Käteinen tai pankkikortti työtä vastaanotettaessa.
Yritykset: Pankkikortti, laskutusasiakkailla (edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen)7 pv netto.
Huomautusaika: 7 vrk  |   Viivästyskorko: 16 %.

Toimitusaika: ajanvaraus optimointiin etukäteen joko puhelimella tai sähköpostitse.
Perumatta jätetyistä ajanvarauksista veloitamme 100€.
Kilometrikorvaus on 0,80€ per kilometri. Emme veloita kilometrikorvausta, mikäli samassa osoitteessa on kolme tai useampi ohjelmoitava ajoneuvo.

Kun et halua jäädä ulapalle, valintasi on kotimainen LTR-Racing.

Katso jälleenmyyntipisteemme >>

Halutessasi voimme palvella sinua myös omassa kotisatamassasi.

TAKUU

Myönnämme tekemillemme ohjelmoinneille viiden vuoden takuun.
Takuu koskee ainoastaan itse ohjelmaa ja asennustyötä. Takuu on voimassa omistajanvaihdokseen asti. Veneen tulee olla teknisesti täysin ehjä ennen ohjelmointia. Välilliset kustannukset eivät kuulu takuun piiriin. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta tai vääränlaisesta käytöstä aiheutunutta vikaa. Veneen tulee olla teknisesti täysin ehjä ennen ohjelmointia. Välilliset kustannukset eivät kuulu takuun piiriin. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta tai vääränlaisesta käytöstä aiheutunutta vikaa. Viallisen ohjainlaitteen korjaamiseen tai uusimiseen tulee olla mahdollisuus kohtuullisessa ajassa. Takuu ei koske veneen sähköjärjestelmään tullutta vikaa tai muuta kolmannen tekijän aiheuttamaa toimintahäiriötä tai rikkoontumista