Kuorma-autot

KUORMA-AUTOT JA RASKASKALUSTO – TUOTTAVIA KILOMETREJÄ

OHJELMA RÄÄTÄLÖIDÄÄN TOIVEIDEN JA KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUKAAN

(Emme käytä valmiita ohjelmapaketteja)

Raskaalle kalustolle räätälöimme ohjelmat yksilöllisten toiveiden, sekä käyttötarkoituksen mukaan. Moottorien säätö suoritetaan aina oikeaoppisesti sekä moottorin että ohjausjärjestelmän kannalta. Tällä toimintatavalla pääsemme erinomaiseen luotettavuuteen ja toimintavarmuuteen kaikissa olosuhteissa.

Ajettavuuteen ja moottorin luonteeseen on mahdollista vaikuttaa huomattavasti. Meillä on kokemusta kaikista ruiskutusjärjestelmien tyypeistä, sekä työ että kilpakäytössä. Tätä kokemusta hyödyntäen takaamme sinulle ja yrityksellesi edullisia, sekä tuottavia kilometrejä.

SÄÄSTÖÄ | TEHOA | VÄÄNTÖÄ | AJOMUKAVUUTTA

Polttoainesäästöihin tähtäävää ohjelmointitapaa suosivat erityisesti ammattiautoilijat.

Kun haetaan tuottavampia kilometrejä, diesel-moottoreissa saavutettu tehonlisäys on yleensä 5-20% tehtaan ilmoittamaa nimellistehoa suurempi ja vääntömomenttia voidaan lisätä moottorin koko käyttöalueelle.

Myös haastavimmissa olosuhteissa toimivat ajoneuvot ovat meille tuttuja mukaan lukien hakkuriautot, erikoiskuljetuskalusto ja MIL-spec tuotteet.
Mikäli sinulla on erikoistarpeita uusien päästöjärjestelmien kanssa, löytyy meiltä kokemusta myös näistä asioita.

HINNASTO

KUORMA-AUTOT:

  • Alkaen 800€ ALV 0%, (992€ sis alv 24%)
  • Raskaankaluston päivitysmaksu (esim. tehotason nosto / lasku) jo ohjelmoituihin ajoneuvoihin alkaen 300€.

MAKSU- JA TOIMITUSEHDOT

Yksityiset: Käteinen tai pankkikortti työtä vastaanotettaessa.
Yritykset: Pankkikortti, laskutusasiakkailla (edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen)7 pv netto.
Huomautusaika: 7 vrk  |   Viivästyskorko: 16 %.

Toimitusaika: ajanvaraus optimointiin etukäteen joko puhelimella tai sähköpostitse.
Perumatta jätetyistä ajanvarauksista veloitamme 100€.
Kilometrikorvaus on 0,80€ per kilometri. Emme veloita kilometrikorvausta, mikäli samassa osoitteessa on kolme tai useampi ohjelmoitava ajoneuvo.

Saamasi säästö on testatusti minimissään kaksi litraa sataa kilometriä kohden riippumatta vuodenajasta tai lastin painosta.

Katso jälleenmyyntipisteemme >>

Halutessasi voimme palvella sinua myös omalla kotipihallasi ympäri Suomen.

MUUTOSKATSASTUS

Kaikki ajoneuvon tekniikan muutokset vaativat muutoskatsastuksen, jotta ajoneuvo olisi tieliikennekelpoinen. Asiakas vastaa itse ajoneuvonsa tieliikennekelpoiseksi katsastamisesta muutostöiden jälkeen. Lisätietoa osoitteesta: http://www.trafi.fi.

LTR-Racingin valmistamat ohjelmat läpäisevät normaalit vuosikatsastuksissa suoritettavat päästömittaukset, mutta ovat tarkoitettu kilpailukäyttöön.

TAKUU

Myönnämme tekemillemme raskaankaluston ohjelmoinneille viiden vuoden takuun. Takuu koskee ainoastaan itse ohjelmaa ja asennustyötä. Takuu on voimassa omistajanvaihdokseen asti. Auton tulee olla teknisesti täysin ehjä ennen ohjelmointia. Välilliset kustannukset eivät kuulu takuun piiriin.

Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta tai vääränlaisesta käytöstä aiheutunutta vikaa. Viallisen ohjainlaitteen korjaamiseen tai uusimiseen tulee olla mahdollisuus kohtuullisessa ajassa. Takuu ei koske ajoneuvon sähköjärjestelmään tullutta vikaa tai muuta kolmannen tekijän aiheuttamaa toimintahäiriötä tai rikkoontumista.