Dynocenter

DYNOCENTER – TEHOMITTAUKSET

TRAKTOREIDEN TEHOMITTAUS 100% SUOMALAISELLA DYNAMOMETRILLÄ

LTR-Racing dynamometrimme toimivat inertia- ja inertia+vastajarru periaatteella. Kaikenmalliset tehodynamometrit mittaavat vain ja ainoastaan vääntömomenttia. Tästä tiedosta teho lasketaan suoraan matemaattisen laskukaavan läpi. Olemme kehittäneet 100% suomalaisen dynamometrin nimenomaan traktoreissa käytettäväksi. Vanhantyyliset jarrudynamot ovat hitaita ja vaativat huomattavasti enemmän huoltoa.

Nykytraktoreiden sähköiset ohjausjärjestelmät ovat huomattavan kehittyneitä ja mahdollistavat koneen luonteen toiminnan muuttamisen erikseen sekä kiihdytys että jarrutussuuntaan. Jarrudynamossa voi moottorin käyttöalue näyttää hyvälle. Inertiamittauksessa saadaan simuloitua esim. kärryllä risteyksestä kiihdytys. Moottorin herääminen paljastuu tällöin monesti hyvinkin erilaiseksi. Harvoin oikeissa töissä konetta vedätetään suurimmalla vaihteella hyytymiseen asti vaihtamatta vaihdetta.

NOPEA JA VAIVATON MITTAUS – TESTATTU MTT VAKOLASSA

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta nopeasta ja vaivattomasta mittauksesta, jonka tarkkuus on MTT Vakolassa testattu. MTT Vakolassa on toistaiseksi ainut koneiden tyypitykseen kelpaava tehodynamometri suomessa, joka toimii jarrutusperiaatteella. Mittaustapahtuma kalibroinnissa kestää noin tunnin. 5 minuuttia, sadan kierroksen välein ylhäältä alas. LTR-Racingin tehodynamometrit antavat inertiamittauksella 300hv / 1100nm ulosottoteholla -0,3hv/-4nm toleranssilla Vakolan jarrudynamon kanssa identtiset mittaustulokset vain 30 sekunnissa.

Traktoreiden ensimmäinen uusi mobiilidynamometri otettiin käyttöön keväällä 2013, mittauskapasiteetti 6000nm PTO. maksimikierrokset 1800rpm. Tehodynamometrillä voidaan tarkistaa koneen kunto ennen varsinaista säätötyötä. Mittauksesta saat myös tulostetun tehotodistuksen esim. urakoitsija-asiakkaille.

Kaikki traktoreiden mobiilidynamometrimme on kalibroitu MTT Vakolassa ja ovat tarkkuudeltaan huippuluokkaa.

HINNASTO

DYNOCENTER:

  • PTO-Tehonmittaus vakiot ja vanhemmat mekaaniset traktorit 100€ sis ALV 24%
  • PTO-Tehonmittaus muualla säädetyt sähköohjatut traktorit 300€ sis ALV 24%

MAKSU- JA TOIMITUSEHDOT

Yksityiset: Käteinen tai pankkikortti työtä vastaanotettaessa.
Yritykset: Pankkikortti, laskutusasiakkailla (edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen)7 pv netto.
Huomautusaika: 7 vrk  |   Viivästyskorko: 16 %.

Toimitusaika: ajanvaraus etukäteen joko puhelimella tai sähköpostitse.
Perumatta jätetyistä ajanvarauksista veloitamme 100€.
Kilometrikorvaus on 0,80€ per kilometri.

Jokaisessa asennuspisteessämme sinua palvelee alan ammattilainen.

Katso jälleenmyyntipisteemme >>

Halutessasi voimme palvella sinua myös omalla kotipihallasi ympäri Suomen.