Palvelut

MOOTTORIN OPTIMOINTI TUO SÄÄSTÖÄ, TEHOA JA VÄÄNTÖÄ

SÄÄSTÖÄ | TEHOA | VÄÄNTÖÄ | AJOMUKAVUUTTA | TURVALLISUUTTA

Minulleko ohjelmointi?

  • Tarvitsetko tehokkaamman ajoneuvon?
  • Kuluuko polttoaineeseen paljon rahaa?
  • Sammuuko autosi ylämäissä?
  • Haluatko kaiken hyödyn irti työkoneesta?
  • Jäätkö useinkin liikennevaloihin ihmettelemään?
  • Tuntuuko perävaunun vetäminen vievän kaiken tehon?
  • Haluatko päästä pidemmälle nykyisellä ajoneuvollasi?
  • Voisiko moottoristani löytyä lisää tehoa ja vääntöä?

Mihin ohjelmointi vaikuttaa?

Teemme dieselmoottoreiden ohjelmointeja useisiin henkilö- ja pakettiautoihin, kuorma-autoihin, traktoreihin, metsätyö- ja kaivinkoneisiin sekä venemoottoreihin. Koska jokainen moottori on jo tehtaalta tullessaan oma yksilönsä, rakennamme kaikki ohjelmat yksilöllisesti mitta- ja testauslaitteita hyödyntäen. Näin päästään poikkeuksetta myös parhaaseen lopputulokseen. Käsin räätälöity ohjelmointi tuo moottorin käyttötarkoitukseen nähden lisää tehoa ja samalla tuo kustannussäästöä.

ico_kuormaautot

Kuorma-autot

Huomattavaa säästöä polttoainekustannuksissa. Lisäksi ajomukavuus ja turvallisuus kasvavat.

ico_henkiloautot

Henkilöautot

Säästä polttoainekuluissa ja saat lisää tehoa ja vääntöä. Suomalaista ohjelmointi osaamista.

ico_traktorit

Traktorit

Lisää tehoa ja vääntöä. Ohjelmat yksilöllisen tarpeen mukaan kotimaisin voimin. Testatut ohjelmat yhteistyössä kotimaisten koneyrittäjien kanssa.

ico_tyokoneet

Työkoneet

Ohjelmoinnilla säästetään polttoaine kustannuksissa ja saadaan sopivasti tehoja irti. Maansiirto-, metsätyö-, varavoima- ja kunnossapitokoneisiin.

ico_veneet

Veneet

Ohjelmoinnilla säästät veneilyn polttoaine kustannuksissa. Samalla saadaan lisää tehoa irti moottorista.

ico_dynocenter

Tehonmittaus

Tehonmittauskella saadaan tarkistettua koneen toiminta ennen ja jälkeen säätötyön. Tehonmittaus kuudella paikkakunnalla Suomessa.

Kotimaista osaamista

Nykytraktoreiden sähköiset ohjausjärjestelmät ovat huomattavan kehittyneitä ja mahdollistavat koneen luonteen toiminnan muuttamisen erikseen sekä kiihdytys että jarrutussuuntaan. Jarrudynamossa voi moottorin käyttöalue näyttää hyvälle. Inertiamittauksessa saadaan simuloitua esim. kärryllä risteyksestä kiihdytys. Moottorin herääminen paljastuu tällöin monesti hyvinkin erilaiseksi. Harvoin oikeissa töissä konetta vedätetään suurimmalla vaihteella hyytymiseen asti vaihtamatta vaihdetta.

Testattua laatua

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta nopeasta ja vaivattomasta mittauksesta, jonka tarkkuus on MTT Vakolassa testattu. MTT Vakolassa on toistaiseksi ainut koneiden tyypitykseen kelpaava tehodynamometri suomessa, joka toimii jarrutusperiaatteella. Mittaustapahtuma kalibroinnissa kestää noin tunnin. 5 minuuttia, sadan kierroksen välein ylhäältä alas. LTR-Racingin tehodynamometrit antavat inertiamittauksella 300hv / 1100nm ulosottoteholla -0,3hv/-4nm toleranssilla Vakolan jarrudynamon kanssa identtiset mittaustulokset vain 30 sekunnissa.

Huippu osaamista

Traktoreiden ensimmäinen uusi mobiilidynamometri otettiin käyttöön keväällä 2013, mittauskapasiteetti 6000nm PTO. maksimikierrokset 1800rpm. Tehodynamometrillä voidaan tarkistaa koneen kunto ennen varsinaista säätötyötä. Mittauksesta saat myös tulostetun tehotodistuksen esim. urakoitsija-asiakkaille.
Kaikki traktoreiden mobiilidynamometrimme on kalibroitu MTT Vakolassa ja ovat tarkkuudeltaan huippuluokkaa.

KOTIMAISTA OHJELMOINTITUOTANTOA (Emme käytä valmiita ohjelmapaketteja)

LTR-Racingin ohjelmoinneissa on aina kyse elektronisen moottorinohjausyksikön käyttöjärjestelmän päivityksestä uusien vaatimusten mukaiseksi. Emme käytä mitään valmiita ajoneuvokohtaisia ohjelmapaketteja vaan kaikki ajoneuvot ohjelmoidaan yksilöllisesti käsin yhteisesti sovittujen tavoitteiden pohjalta. Kaikkien ajoneuvojen diagnostiikka säilyttää toimivuutensa myös ohjelmoinnin jälkeen.

KAIKKI ASENTAMAMME OHJELMAT OVAT LTR-RACINGIN OMAA KOTIMAISTA TUOTANTOA JA DIESEL-KÄYTTÖISTEN KILPAMOOTTORIEN KEHITYSTYÖSTÄ SAATUJEN OPPIEN TULOSTA.

SÄÄSTÖÄ | TEHOA | VÄÄNTÖÄ | AJOMUKAVUUTTA

Moottorin optimointi auttaa saavuttamaan muun muassa kustannussäästöjä polttoainekuluissa, lisäämään tehoa moottoriin sekä parantamaan ajoturvallisuutta ja ajomukavuutta. Moottorin optimoinnista käytetään kansankielellä termiä lastutus eli chiptuning. Koska jokainen moottori on jo tehtaalta tullessaan oma yksilönsä, teemme kaikki ohjelmat yksilöllisesti mitta- ja testauslaitteita hyödyntäen. Näin päästään poikkeuksetta myös parhaaseen lopputulokseen..

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaiksi testattuja tuotteita ja erinomaista palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Dieselmoottorin ohjelmointi voidaan tehdä jälleenmyyntipisteiden lisäksi asiakkaan luona..

Varaukset:
Lapua:
– p. 0400-557132 / Ari, arkisin (8:00-17:00)
Nummi-Pusula:
– p. 040-7731871 / Mikko, arkisin (8:00-17:00)
Pohjois-Suomi:
– p. 044-5877685 / Tuomo, arkisin (8:00-17:00) tai
– p. 044-3601080 / Jouko, arkisin (12:00-17:00)
Pori:
– p. 040-6620266 / Juha, arkisin (8:00-17:00)